Social Media Uitbesteden

U wilt graag aanwezig zijn op social media om nog zichtbaarder te zijn en nog beter met uw klanten te kunnen communiceren. U wilt meer naamsbekendheid en meer fans en likes/volgers. Wij hebben verschillende pakketten om u hierbij te helpen. Wij bepalen samen met u de richting en stellen ook een social media plan voor u op in lijn met uw bedrijfsdoelstelling en richting. Van het activeren van uw social media pagina tot het plaatsen van content en het organiseren van events en deze boosten via social media. De social media kanalen die op dit moment worden ondersteund zijn Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest. U kunt kiezen uit Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn of een combinatie van deze 4. Prijzen worden op aanvraag verstrekt. Omdat LinkedIn en Pinterest minder aangevraagd worden staan zij niet in onze tabel. Voor deze 2 platformen kunt u ons ook een mail sturen voor een aanvraag. Mail naar : info@connected-mediaclipping.com

Bekijk hieronder onze pakketten:

Schema pakketten 2016

Kan volledig op de behoefte van iedere klant afgestemd worden.
Kan volledig op de behoefte van iedere klant afgestemd worden.
Kan volledig op de behoefte van iedere klant afgestemd worden.
Kan volledig op de behoefte van iedere klant afgestemd worden.
Het gaat hier om 2 platformen. U kunt hier kiezen uit Facebook en Twitter of Instagram. Kan volledig op de behoefte van iedere klant afgestemd worden.

Workshops, evenementen, lanceringen, campagnes en nog veel meer!

Natuurlijk voeren wij graag al uw Social Media activiteiten voor u uit, maar wij vinden het begrijpelijk als u op den duur deze taken intern gaat beheersen en overnemen. In dat geval geven wij spoedcursussen en workshops over de do’ s and don’t’ s van Social Media maar ook over hoe u uw Social Media kanalen zo efficiënt mogelijk kunt managen.

In voorbereiding op events en campagnes
Wij zorgen voor de juiste exposure van uw event in de voorbereidingsfase via Social Media. Wij zijn uw perfecte partner in Social Media ondersteuning in aanloop naar evenementen, lanceer feestjes, modeshows, beurzen, campagnes en alle andere gebeurtenissen waar vooraf een extra media boost voor nodig is.

Workshop 2016
Een interactieve prive sessie waarbij u de beginselen van een gewenst platform(en) krijgt uitgelegd en vragen kunt stellen
Een interactieve prive sessie waarbij u de do’s en don’ts van een gewenst platform(en) krijgt uitgelegd en vragen kunt stellen
Een interactieve groepssessie waarbij wij u de beheer- en managementtechnieken bijbrengen.
In voorbereiding op events en campagnes zorgen wij voor de juiste exposure van uw event in de voorbereidingsfase via Social Media.
Interactieve lezingen en presentaties aan groepen over de laatste ontwikkelingen op socual media gebied. Uitermate geschikt voor bedrijven/netwerkbijeenkomsten/groepen.